Milí zákazníci, do 12.5. jsme na dovolené, přijaté objednávky tak budeme vyřizovat až po našem návratu. Děkujeme za pochopení!

Vůně podle ročního období

Stejně jako v průběhu roku obměňujeme svůj šatník, stejně jako se příroda v průběhu roku mění, stejně jako máme v létě chuť na jiná jídla než v zimě, tak se na každé roční období a část roku hodí jiná bytová vůně. Každá část roku má totiž v našich zeměpisných šířkách jinou atmosféru a každou je možné vhodně doplnit odpovídající vůní.

Zkusme si prozkoumat jednotlivá roční období a bytové vůně, které se k nim nejlépe hodí.

Jarní vůně

Na jaro se příroda probouzí ze zimního spánku, sluníčko začíná mít sílu, rostliny se začínají zelenat, zvířatům se rodí mláďata. K jaru tak patří lehké, svěží vůně, které mohou mít citrusový nebo květinový nádech. Vůně by nám měla dodat energii a navodit pohodovou atmosféru.

Pro jarní měsíce tak bude z naší nabídky ideální náš nejnovější přírodní bytový difuzér Birgu, kde se mísí vůně mimózy, cypřiše a citrusů, také přírodní bytový difuzér San Anton Garden s pomerančem, neroli a jasmínem nebo Valletta s jasmínem, grapefruitem a dřevem. Kdo má rád levanduli, ocení jemnou levandulovo - bergamotovou vůni Gozo.

Verbena-bytovy-difuzer-bytovy-parfemSvěží vůně Verbeny se krásně hodí do horkých letních měsíců.

Letní vůně

Léto se nese v duchu horkých dnů, spousty slunce, tepla, moře a exotických dálek. Letní vůně tak mají za cíl vnést do bytu svěžest a energii. Nejlepší jsou svěží citrusové vůně, vůně exotických květin a ovoce, naopak minimum koření.

K vhodným letním vůním patří výrazná svěží Verbena & Zelené tóny, citrusově svěží Citronová tráva & Koření, která dokáže také odpuzovat nepříjemný letní hmyz, nebo Růže & Citrus s nádechem stimulující máty.

Podzimní vůně

S podzimem přichází změna počasí i změny v přírodě. Dny se krátí, jsou chladnější, slunce už nemá takovou sílu. Se všemi okolními změnami se mění i naše nálada, více času trávíme doma, relaxujeme a snažíme se vytvořit romantickou atmosféru, pro kterou jsou ideální smyslné sladké vůně. Jsou nám příjemné také kořeněné a dřevité vůně.

Mezi oblíbené relaxační vůně z naší nabídky patří sladká a smyslná vůně přírodního bytového difuzéru Ylang ylang & Mandarinka. Vyzkoušet můžete také jemnou kořeněnou vůni Mananni s anýzem a mimózou nebo Mdinu s borovicí, citrusy a dřevem.

Podzimní interiér také prosvítí a zahřejí svíčky. Ty naše sójové můžete použít i na smyslnou masáž. K nejoblíbenějším patří masážní svíčka Ylang ylang & Mandarinka nebo elegantní masážní svíčka Cordina No 4

mdina_produktPřírodní bytový difuzér Mdina (citrusy, borovice a dřevo) je vůně inspirovaná starobylým vznešeným městem Mdina, původním hlavním městem Malty.

Zimní vůně

Zima je spojená s časem Vánoc, vánočním stromečkem, pečením cukroví, ale také s chladnými dny, které rádi trávíme zachumlaní v dece u krbu. Rádi sáhneme po intenzivnějších kořeněných a orientálních vůních. Svíčky nám kromě vůně dokáží zútulnit interiér také svým plamínkem a hřejivým světlem.

Pro zimní období tak můžete zvolit například hřejivou orientální vůni Fenici s citrusy a ambrou, výrazně dřevitou Woody Citrus s citrusy, skořicí, růží a ambrou nebo orientální Ottoman s bergamotem, pačuli, kořením a vůní střelného prachu z kanónů.

Zimní klasika je pak masážní svíčka Citrus & Skořice, sladká a smyslná Ylang ylang & Mandarinka nebo hřejivá orientální Fenici.

Pokud byste chtěli naše výrobky na vlastní kůži vyzkoušet, rádi se s vámi setkáme naživo na některé z akcí, kterých se budeme účastnit. Doporučujeme proto zaregistrovat se pro newsletter nebo nás sledovat na Facebooku či Instragramu. Také si můžete napsat o náš vzorníček vůní