Ze zákulisí - Konference v hotelu Olšanka

Za ty roky už je to tedy značný počet akcí a tak nás trochu překvapilo, že na tu poslední, dnešní, nás organizátoři zapomněli pozvat! Ale nebylo to schválně (doufáme! :-)), prý s námi prostě už počítají automaticky :-) Tak to nás opravdu potěšilo.

Každopádně na té dnešní konferenci jsme nakonec málem nebyli. Ivan sice večer před konferencí jel odvézt zboží do hotelu, abychom krabice nemuseli tahat ráno, ale pár desítek minut poté náš dvouletý syn skákal po gauči, spadl na zem a rozbil si hlavu. Syn křičel, krev tekla, naštěstí pohádka v televizi to zachránila. Následoval telefonát Ivanovi, telefonát na 112, Ivanova cesta zpět domů a i se zbožím v autě cesta na pohotovost do Motola. Tady víc než hodinové čekání, kolem 22h konečně vyšetření, které naštěstí dopadlo dobře. Paní doktorka chtěla ještě zkontrolovat moč, takže jsme ještě museli čekat, až se syn vyčurá do igelitového pytlíčku, detaily raději vynechám :-) Ale před půlnocí jsme byli doma jak na koni.

Doma následoval další problém, ve vjezdu do domu stála stěhovací dodávka, protože se tam stěhoval nový nájemník. Takže další čekání, až budeme moci vjet a zaparkovat na našem místě. Na ulici jsme s autem naplněným zbožím opravdu parkovat nechtěli. No a aby toho nebylo málo, doma jsme zjistili, že nám nesvítí světlo v obývacím pokoji :-) Ale tak to prostě často je, když se pokazí jedno, následuje řetězová reakce dalších a dalších překážek. 

A víte co? Právě na mě na facebooku vyběhla zpráva, že dnes od 8 do 18 hodin bude dětská pohotovost v Motole kvůli havárii vody uzavřena... Takže jsme vlastně měli štěstí, že jsme tam stihli jet už včera večer :-) (Doufám, že havárii nezpůsobily naše děti tím, jak se čvachtaly v čekárně v umyvadle :-O)

Takže v podstatě vše dopadlo nejlíp jak mohlo, konference se vydařila, dnes měly největší úspěch naše přírodní bytové difuzéry s tyčinkami o objemu 50 ml. Co se týče konkrétních vůní, opět vedly Valletta s esenciálními oleji jasmín, oud a grapefruit a Verbena&Zelené tóny. Synova hlava se hojí, děti si užily den s babičkou a dědečkem a my den bez dětí :-) 

Z videa a fotek si můžete nasát dnešní atmosféru na konferenci.

A pokud byste chtěli některé výrobky na vlastní kůži vyzkoušet, budeme rádi, když nás navštívíte na našem e-shopu www.stephencordina.cz. Můžete se zaregistrovat pro newsletter nebo si nás přidat na facebooku. Rádi se s vámi také setkáme naživo na některé z akcí, kterých se budeme účastnit.